La boja Agnes i les seves amigues (equilibri) - ATM Core

Card draw simulator

Odds: 0% – 0% – 0% more
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet

Spock · 332

No deixis que l'aspecte innocent d'aquesta cambrera t'enganyi. Els seus records com a poderosa bruixa la fan una perillosa combatent, amb opcions per a trobar pistes en llocs complicats.

Baralla "At The Moment": Només cartes de la Capsa bàsica (original x2 o revisada). Ideal per iniciar-se al joc, o provar la classe Místic.

Companya de grup, no facis jugar la cambrera tota sola.

Compleix Llista de Tabús.

Estratègia

La teva funció serà doble: liquidar enemics de tota mena i aconseguir pistes a llocs amb vel alt (3 o més).

No deixis que t'enganyi que sigui una baralla barata (només 37 recursos). Estaràs constantment necessitada i només disposes de dos Alijo de emergencia i dos Conocimiento prohibido per incrementar els teus recursos excepcionalment.

- Contra els enemics
La teva estratègia contra els enemics es basa en dues opcions: Combatre i Capacitat personal.

Combatre
La teva habilitat de Combat és molt baixa (2) i amb això no pots enfrontar-te amb garanties. Cal inexcusablement que disposis de Consunción desplegada davant teu per poder combatre amb la Voluntat (5). Addicionalment, tan aviat puguis cal que baixis Rosario sagrado i Estudios arcanos o Fuerzas de flaqueza per incrementar-la. Amb Agallas i Coraje inesperado ja completes un bon atac. Igualment podràs utilitzar Herencia de Hiperbórea per incrementar la Voluntat, ja que aquesta carta no et serveix de res més en la teva estratègia.

Capacitat personal
La teva Capacitat personal és la de fer mal als enemics sense Combatre, a canvi d'absorbir horror. Per poder activar-la voluntàriament, necessitaràs tenir desplegat Conocimiento prohibido. Barrera de protección també t'ajudarà en la fase de Mites, o combada amb Atracción por la llama. Quan et pugi Recuerdo oscuro, aprofita per enfrontar-te a un enemic i així fer-li mal al final del torn, sense pagar el seu cost.

Tot i que tens un Seny de 9, necessites disposar de cartes que es quedin l'horror que no et serveixi contra els enemics, ja sigui perquè no hi hagin en el teu lloc o perquè ja has fet servir la teva capacitat en aquesta fase. La teva única aliada Iniciada en lo arcano i la reliquia Rosario sagrado, et podran ajudar. També t'ajudarà l'única carta de què disposes per guarir-te horror, Intrépido, sobretot amb la campanya avançada i quan ja tinguis traumes mentals.

Evitar
Addicionalment, quan t'interessi desenfrontar-te d'un enemic i al mateix temps fer-li mal, podràs utilitzar Luz cegadora.

- Aconseguint pistes
La teva estratègia per aconseguir pistes no es basarà en investigar, ja que la teva habilitat d'Intelecte és molt baixa (2). En canvi et dirigiràs als llocs amb el vel més alt (mínim 3) i jugaràs Atracción por la llama. Si no disposes d'aquesta carta i sí de "¡Mira lo que he encontrado!", podràs investigar puntualment, fent-la servir a la contra. I si no disposes de cap d'aquestes cartes i estàs obligada a investigar, podràs utilitzar Estudios arcanos.

Amb ¡Qué suerte! podràs salvar el dia en un combat o investigació fracassats.

Mulligan
El teu objectiu és començar la partida amb Consunción i Conocimiento prohibido. Si no t'ha sortit Consunción a la primera mà i sí que t'ha pujat Iniciada en lo arcano, caldrà que retinguis aquesta darrera per a poder-la buscar més endavant com a encanteri, si tampoc no et puja en el Mulligan.

Evolució
Un cop haguem evolucionat les cartes bàsiques, podrem substituir Fuerzas de flaqueza per una opció més versàtil com és Estatua grotesca (4).

Luz cegadora Luz cegadora (2) 2XP
Luz cegadora Luz cegadora (2) 2XP
¡Qué suerte! ¡Qué suerte! (2) 2XP
¡Qué suerte! ¡Qué suerte! (2) 2XP
Fuerzas de flaqueza Estatua grotesca (4) 4XP
Fuerzas de flaqueza Estatua grotesca (4) 4XP

1 comments

Apr 10, 2022 Dill · 1

Una salutació des de Vilanova, Spock!