El gos del músic (assassí) - ATM Dunwich

Card draw simulator

Odds: 0% – 0% – 0% more
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet

Spock · 332

Aquest trompetista de Cotton Club no s'està per romanços. No li facis trobar pistes, perquè no te les trobarà, però està preparat per qualsevol combat. Amb ell, no necessitaràs Guardià en el teu grup.

Baralla "At The Moment": Només cartes de la Capsa Bàsica (original x2 o revisada) i cicle de El legado de Dunwich. Ideal per nous jugadors, amb poques partides, o per provar la classe Místic.

El músic no es mou bé per Arkham tot sol; sempre cal que el portis acompanyat.

Compleix Llista de Tabús.

Estratègia

Ras i pla: Només estàs per destruir enemics.

El preu de la baralla és equilibrat (42 recursos), però només disposaràs de dos Alijo de emergencia per incrementar els teus recursos excepcionalment. Això alentirà el teu progrés i hauràs de controlar acuradament la reserva.

- Destruint enemics
Tens diverses opcions: Combatre, Esdeveniments i Aliat.

Combatre
La teva habilitat de Combat (3) no és competitiva, ni el teu personatge està configurat per utilitzar-la. És imperatiu tenir Consunción desplegada davant teu per poder combatre amb la Voluntat (4), o bé Canción de los muertos (2) en escenaris posteriors. Igualment, tan aviat puguis cal que baixis Rosario sagrado, Estudios arcanos i Velas rituales per incrementar-la. Amb Agallas, Coraje inesperado i Estar a la altura podràs fer un bon atac.

Esdeveniments
Disposes de quatre cartes d'esdeveniments per infligir mal als enemics: 2 Luz cegadora i 2 Mirada hipnótica. Aquesta última és molt potent i et permetrà estar enfrontat als enemics sense tenir por.

Aliat
Amb el Perro guardián al teu costat, els enemics poden emportar-se fins a tres punts de mal, mentre et protegeix dels seus atacs.

- Guarint Salut i Seny
Com que estaràs contínuament barallant-te amb els enemics a la vista, necessitaràs opcions que et permetin seguir viu. Disposaràs de La trompeta de Jim, Claridad mental, Analgésicos, Coraje líquido i Intrépido per guarir-te del mal i l'horror que vagis assumint.

Mulligan
El teu objectiu és començar la partida amb Consunción o Canción de los muertos (2). Si no te n'ha sortit cap d'elles a la mà inicial, no dubtis en descartar totes cinc cartes per una segona oportunitat sencera. Si pel contrari te n'ha pujat alguna entre les primeres cinc, la teva segona opció serà conservar Rosario sagrado, Perro guardián o Estudios arcanos abans del Mulligan.

Evolució
Tan bon punt tinguem punts d'experiència, caldrà que incrementem les nostres possibilitats de poder combatre. Canviarem una carta d'oportunitat com és Barrera de protección per Canción de los muertos (2).

A continuació deixarem anar els Estudios arcanos i els substituirem per la sempre agraïda Estatua grotesca (4), que podràs combinar amb vàries i et pot servir d'ajuda quan et pugi Rapsodia final per a sobreviure. Els recursos que alliberarem amb la desaparició dels estudis serviran per pagar el cost de l'estatua.

A partir d'aquí seguirem pujant de nivell les cartes bàsiques.

Barrera de protección Canción de los muertos (2) 2XP
Barrera de protección Canción de los muertos (2) 2XP
Estudios arcanos Estatua grotesca (4) 4XP
Estudios arcanos Estatua grotesca (4) 4XP
Consunción Consunción (3) 3XP
Consunción Consunción (3) 3XP
Luz cegadora Luz cegadora (2) 2XP
Luz cegadora Luz cegadora (2) 2XP
Consunción (3) Consunción (5) 2XP
Consunción (3) Consunción (5) 2XP

0 comments